fbpx
  • Working Days

    9:00 - 18:00

  • Weekend

    9:00 - 15:00

Metoder

  /  Metoder
Metoder
hairextensions • metoder

Vores metoder

Vi bruger markedets mest skånsomme metoder til at påsætte hair-extensions. Det er din sikring for at få dit drømmehår- uden at det skader dit eget hår! Læs mere om vores metoder nedenfor.
Tape
hairextensions • tapemetoden

Om tapemetoden

Denne metode er især velegnet, hvis man har meget fint hår og/eller kort hår. Trenser sættes fast i håret i en bredde på ca. 4cm. Trenserne fastgøres ved hjælp af tape og sidder således ikke helt ind til hovedbunden. Metoden er 99% usynligt i dit eget hår og er nemme at holde. En påsætning holder ca. 6 uger, dog kan håret genbruges. Tape On er utroligt skånsomme for håret og der bruges en speciel væske ved aftagning, som gør at dit eget hår ikke tager skade.

Flet
hairextensions • flettemetoden

Om flettemetoden

Teknikken tager udgangspunkt i afrikanske fletteteknikker, som efterfølgende er tilpasset skandinaviske kvinders tynde og fine hårstruktur. Der flettes minitynde fletninger langs hovedbunden, hvorpå der syes den højeste kvalitet af ægte hårtrenser. Ved korrekt pleje kan håret genbruges. En påsætning kan som regel holdei ca. 6 uger. I takt med at dit eget hår vokser, følger hårtrenserne med. Derfor er det forskelligt hvor hurtigt, man skal have lavet en oprykning, da det afhænger af, hvor hurtigt ens eget hår gror. Hårtrenserne kan ikke falde af, de skal tages af.